+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

 VMware kurser

VMware kurser

Systemtech tilbyder omfattende og intensive VMware kurser, hvor du lærer om installation, konfiguration og administration af VMware. Vores hands-on træningskurser giver det bedste afsæt til læring, således du får optimalt udbytte på kurset.

Hver af vores VMware kurser har alle specifikke læringsmål, der giver dig sikkerhed for god kvalitet på alle vore kurser. Vi har sammensat vores VMware kurser, således du kan gå i dybden præcist der hvor, du mener at have behovet. Uanset hvilket niveau du har i forhold til VMware, så har vi et kursus specielt til dig. Vi garanterer kurser der bygger videre på din viden og vi kan sikre dig faglig udvikling. Dine IT-færdigheder vil vokse, uanset hvilket VMware kursus du vælger. Disse færdigheder kan og vil gavne din hverdag og din virksomhed.

Vores mål med VMware kurserne er, at du skal føle dig godt klædt på både i forhold til tests og til fremtidig brug af softwaren. Da der er stor efterspørgsel for IT-Professionelle med VMware færdigheder, kan du med vores kurser være et skridt foran med uddannelse og certificering, således du kan validere dine tekniske evner. Ønsker du stor indsigt i VMware, så er en af disse kurser noget for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til kurserne, er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383