+45 70300000 salg@systemtech.dk

Virkomshedsændringer med IT

Optimering af din virksomheds konkurrenceevne og profitabilitet

Innovation og stærke forretningsprocesser støttet af IT

Optimering af virksomhedens konkurrenceevne og profitabilitet sker gennem innovation og stærke forretningsprocesser støttet af IT. Samtidig får ledelsen et direkte og effektivt værktøj til styring af virksomheden uden at forstyrre medarbejderne.

Motiver for at optimere sin organisation og forretning via IT

Kundernes motiver er typisk automatisering, digitalisering og forretningsprocesstyring. Jo mere automatiseret en forretningsproces er, desto mere konsistent (og fejlfri) er leveringen, og desto lavere er de løbende omkostninger. Jo mere digitaliseret en proces er, i interaktionen med kunderne, desto mere fleksibilitet, hastighed og i sidste ende beslutningskraft, kan der overdrages til kunden, hvilket giver stærkere kundefastholdelse og mindre tilbageløb pga. misforståelser.

Jo bedre forretningsprocesserne mappes og styres, desto hurtigere kan virksomheden tilpasse forretningsprocesserne til en markedssituation i forandring og hurtigt omprioritere ressourcerne og målrette kompetenceoptimering baseret på fakta.

Ydelser

Vores ydelser omfatter alt fra etablering af praktiske målrettede IT-scenarier for den ønskede virksomhedsændring til håndtering af den faktiske implementering.

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383