+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

Veritas kurser

Veritas kurser

Systemstech har et bredt udvalg af Veritas kurser, tilrettelagt til ethvert behov. Uanset om du ønsker at lære mere om backup og gendannelse af data, konfigurerer lagringsenheder, medieadministration, cluster management, fejlfinding, performance tuning mm. Vi har det Veritas Kursus, du har brug for.

Veritas kurser fra Systemtech hjælper It- professionelle med, at styre deres information i form af organisation og udvælgelse af relevant data. Veritas løsninger dækker alle platforme med bl.a. backup og gendannelse, forretningskontinuitet, hosting og information governance. Veritas er designet til at organiserer information i store, komplekse miljøer, således de nemt træffe foranstaltninger og gennemfører nødvendige processer.

Dygtige instruktører med speciel viden om Veritas

Vores Veritas kurser er alle praktiske kurser ledet af dygtige instruktører, der har stor erfaring og viden med Veritas.  Disse instruktører har desuden viden omkring læringsmetoder, hvor Veritas kurserne er designet for, at lærer dig om programmerne på bedst mulige måde. Vi går i dybden med programmerne og de problemstillinger, som vi forventer du på et tidspunkt vil møde. Vores store engagement, kombineret med vores dygtige instruktører sikrer dig, at du efter vores Veritas kurser kan få optalt udbytte af dine Veritas programmer. Vores kurser henvender sig generelt til system administratorer, system ingeniører, konsulenter, netværksansvarlige, backup ansvarlige og lign.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til kurserne, er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383