+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

Veeam kursus

Veeam kurser – intensiv læring
Hos Systemtech har vi blandt andet specialiseret os i platformen Veeam og tilbyder et 3-dages Veeam Certified Engineer (VMCE) kursus, som er rettet mod ingeniører, der arbejder med implementering og optimering af Veeam software. Leder du efter et avanceret kursus, der tager dig skridtet videre og gør der i stand til at maksimere fordelene set fra et virksomhedsperspektiv, bør du vælge dette kursus. VMCE kurset er en kombination af teoretisk undervisning og handson-øvelser, hvor teorien danner baggrund for ny læring og øvelserne gør dig i stand til at administrere softwaren på et højt specialiseret niveau.

Kurset vil gøre dig i stand til at øge produktiviteten og reducere driftsomkostninger i virksomheder samt gøre din profil mere unik set fra en arbejdsgivers vinkel. Du lærer et udnytte systemet til fulde og identificere og løse problemer mere effektivt.
VMCE Bootcamp – styk dine muligheder for at bestå
Har du allerede deltaget i vores 3-dages Veeam Certified Engineer kursus, men føler dig ikke helt klar til at tage din VMCE eksamen, kan du tage dette 1-dages kursus. Du vil gennemgå en VMCE eksamen, hvorefter vi vil gennemgå de enkelte spørgsmål og sætte fokus på de områder, hvor du er i tvivl. På den måde øger du dine chancer for at bestå din VMCE-eksamen.

Har du spørgsmål til vores VMCE kurser, er du velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

 

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383