+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

Symantec kurser

Symantec kurser

Symantec er en af de ledende udvikler inden for IT-sikkerhed, opbevaring og systemadministra-tionsløsninger. Løsninger der hjælper deres kunder med, at reducere de samlede omkostning ved at sikre og styre deres IT-systemer.

Ønsker du at maksimere din brug af Symantec produkter? Så har Systemtech et kursus til dig. Ved at tage et Symantec kursus vil du opleve en række fordele, fordi du er bedre gearet til at bruge dine Symantec produkter optimalt. Symantec kurser består af dybdegående præsentationer og praktiske øvelser, som alle vil blive superviseret af vores dygtige undervisere. Alle vores undervisere har masser erfaring med Symantec og kender derfor produkterne og deres muligheder bedre end de fleste. Det betyder, at vi sammen kan ruste dig til at reducerer din virksomheds IT omkostninger.

Symantec Endpoint Protection 12.1: Administration kursus

Du lærer på dette kursus, at konfigurerer og implementere fysiske firewalls, hackerbeskyttelse, applikation og enhedskontrol, samt regulering af adfærdspolitikker der beskytter IT-miljøet mod virus og hacker angreb. Derudover lærer du, at opsætte og vedligeholde servere og databaser, foruden at ekspandere det eksisterende miljø, samt at bruge virtualisering funktioner til virtuelle klienter. Endvidere gennemgås sammenkoblingen af Symantec Endpoint Protection Manager gennem Protection Center.
Dette kursus henvender sig til dig som er netværksmanagers, systemadministrator og andre der har ansvaret for daglig styring af IT sikkerhedssystemer.


Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til kurserne, er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383