+45 70300000 salg@systemtech.dk

Outsourcing af applikationer og IT-løsninger

Få applikationer og IT-løsninger der passer til din virksomheds behov

Vi vedligeholder dine IT-løsninger, så du kan fokusere på kunderne

Du kan outsource vedligeholdelsen af dine applikationer til Systemtech. Dette tillader dig i endnu højere grad at fokusere din IT på forretningens projekter i stedet for drift på at skabe værdi i stedet for blot at vedligeholde det eksisterende. Vi er specialister inden for energisektoren og har stor erfaring med blandt andet SonWin og andre energi-applikationer, men vi tager gerne en dialog med din virksomhed om netop dine applikationer og skræddersyr IT-løsningen så den passer til din virksomheds behov.

Vi sikrer, at vi leverer vores driftsaftaler præcist som aftalt med kunderne. Dette muliggøres af en stærk og gennemgående brug af operationelle best practices og ITIL i vores driftsorganisation, hvilket giver os såvel kompetencerne som et klart fokus på at håndtere din IT-effektivt.

Outsourcing af IT-løsninger

Ændring af outsourcingspraksis og segmentering af infrastruktur og leverandøranvendelse indebærer en forøget operationel risiko for nedbrud og non-compliance.

Hvorfor outsource sine applikationer?

Kundernes motiver spænder typisk fra traditionelle bevæggrunde, herunder øget fleksibilitet i organisationen og optimeret omkostningstransparens, til et strategisk ønske om at fokusere virksomhedens kompetencer og kapacitet på de markedspositioner som er beskrevet i strategien.

Ydelser

Vores ydelser spænder fra rådgivning om en optimal sammensætning af geografisk og teknologisk outsourcing, til håndtering af faktiske flytninger og integration af underleverandører ind i forretningsprocesserne.

Outsourcing af IT-infrastruktur

Hvorfor bekymre dig om din IT-infrastruktur, når du kan få os til det?

Det kan være svært at bevare overblikket over en stor og kompleks IT-infrastruktur. Den skal konstant udvikles og optimeres, så den er teknologisk velfunderet, kompatibel med forretningsløsninger og fremtidssikret. Den udfordring kan du med fordel overlade til os. Systemtech har stor erfaring med at udvikle og drive IT-infrastrukturer – netværk, servere og backup-funktioner.

Med udgangspunkt i dine behov, skaber vi en velfungerende IT-infrastruktur baseret på samarbejde, viden og ITIL-processer. Så kan du bruge din tid på noget andet.

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383