+45 70300000 salg@systemtech.dk

Job hos Systemtech

Som medarbejder hos Systemtech er du en del af et team af engagerede medarbejdere

Bliv en del af et team af engagerede medarbejdere

Hverdagen i Systemtech er positiv, travl og udfordrende, krydret med sparring og teamwork som en naturlig og integreret del af det faglige miljø. Vores medarbejdere selv er med til at præge både egen personlig udvikling, kulturen og Systemtechs ansigt udadtil.

Samtidig sørger vi for at skabe mulighed for, at vores medarbejdere udvikler deres karriere, så den bedst muligt matcher faglige og personlige mål. Fagligheden er i topklasse, og samtidig er omgangstonen fri og humoristisk med plads til skæve indslag.

Om at arbejde hos Systemtech

Vi har gode ansættelsesforhold i form af individuel løn, attraktiv pensions- og sundhedsordning, fleksible arbejdstider og gode muligheder for videreuddannelse.

At være en del af Systemtech betyder, at du er med til at skabe banebrydende IT-løsninger, som i dag bl.a. vedligeholder en væsentlig del af landets studerende. Systemtech og vores løsninger er anerkendt både af vores kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere.

– Arbejdet i Systemtech giver mig rig mulighed for at videreudvikle min faglige viden, da vi stræber efter at benytte den nyeste teknologi inden for udvikling.

Samtidig sikrer Systemtechs værdier og et fantastisk sammenhold mellem kollegerne, at jeg har mulighed for at arbejde selvstændigt, og at arbejdsdagen aldrig bliver kedelig og grå.

Thomas, Udviklingsafdelingen

Nøgleord: Frihed under ansvar, udvikling, fleksibilitet og flad struktur

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

– Systemtech giver mig mulighed for at arbejde, når jeg vil, hvor jeg vil.

Mit tekniske niveau højnes dagligt ved de opgaver, vi udfører, og via input fra kompetente kollegaer. Desuden bidrager et godt sammenhold både i og uden for arbejdstiden til en positiv og hyggelig stemning i Systemtech.

Lars, Konsulentafdelingen

Nøgleord: Faglig udvikling, kompetente kolleger, sammenhold


Job i Systemtech

Er du nysgerrig efter at høre mere om Systemtech som arbejdsplads?

Ring +45 7030 0000

Vi modtager også gerne din uopfordrede ansøgning på
job@systemtech.dk.