+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

 NetApp kurser

NetApp kurser

NetApp hjælper virksomheder med at implementere og udvikle deres IT-miljøer, således de nemt kan administrere og gemme relevant data. Vi har flere spændende kurser, skræddersyet til netop dit behov. Vi har indtil videre kurser indenfor: NetAPP Partner training, NetApp Platform OS, NetApp SAN/NCIE.

Vores undervisning og praktiske øvelser er brugt til at lærer dig at konfigurerer og administrerer programmerne, tilpasset dit unikke behov. Vores kurser forbereder dig bl.a. på at levere DATA ONTAP® system installation service, der møder NetApp® kvalitets standarder, konfigurerer og administrerer Data ONTAP® 8.3 cluster og forklarer arkitektur af DATA ONTAP. Vi klæder dig godt på i forhold til professionelt at håndtere NetApp, således du får optimalt udbytte af programmerne.

Vores instruktører har alle stor viden og erfaring med NetApp, hvilket gør at de hurtigt og nemt kan vejlede dig efter dit behov. Vi har sammensat vores kurser efter vores kursister, således vi bruger eksempler og erfaringer der er relevante for vores deltagere. Du vil efter vores kursus kunne bruge NetApp programmene på et højere niveau, hvilket giver dig et større gavn af dine NetApp programmer. Vi anbefaler vores NetApp kurser til IT medarbejdere der har ansvar for systems adminstration, installation eller dem der gerne vil have en større forståelse for NetApp.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til kurserne, er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383