+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

 McAfee kursus

 

Vil du gerne kunne effektivt bekæmpe nutidens IT-angreb og fremtidens trusler? Systemtech underviser i McAfee produkter, således du står bedre rustet til at beskytte din virksomhed og jeres data –  nu og i fremtiden.

Vi har en praktisk tilgang på vores McAfee kursus og dygtige underviserer, der tilsammen giver dig mulighederne for at rykke din virksomheds IT sikkerhed op på et helt nyt niveau. Ved at give dig mulighed, for fuldt ud at forstå potentialet i din McAfee sikkerhedsløsning. Således mindsker du ikke kun risikoen for fejlkonfiguration, men sikrer også din virksomhed maksimal beskyttelse mod installation af skadeligt software.

McAfee® VirusScan® og McAfee ePolicy Orchestrator® Administrations kursus

Vores deltagere på McAfee® VirusScan® og McAfee ePolicy Orchestrator® Administrations kursus, får en grundig viden om fordelene ved centraliseret styring og implementering af McAfee-produkter. Deltagerne vil samtidigt lære at installere, implementere og vedligeholde anti-virus beskyttelse med McAfee VirusScan Enterprise og McAfee AntiSpyware Enterprise med hjælp fra McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO ™) software. Systemtech anbefaler at system- og netværksadministratorer, sikkerhedspersonale, revisorer og konsulenter, der beskæftiger sig med netværk og systemsikkerhed bør tage dette kursus. Ved afslutningen af dette kursus, får deltagerne et kursus bevis og en McAfee kursus manual, der kan fungere som et løsningsværktøj.

 

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383