+45 70300000 salg@systemtech.dk

Licensspecialist

Vi står klar til at rådgive din organisation om licensaftaler

Lad os rådgive din organisation om licensaftaler

Optimering af Microsoft-licenser?
Spar penge og få et samlet overblik over dine Microsoft-licenser med en rapport fra Systemtechs TECH Univers. Microsoft TECH Rapport – er en professionel gennemgang af dine Microsoft licensaftaler med henblik på at finde den bedste og mest rentable løsning for jer.

Mange virksomheder ligger inde med versioner af software hvor supporten er ved at udløbe / Software Assurance som er ved at udløbe – hvor man risikerer at gå glip af vigtige besparelser og fordele i forbindelse med software-opdateringer, uoverskuelige aftaler der ikke er opdaterer hvilket betyder dobbelt, under- eller overlicensisering.

Microsoft-licenser er et område, som kan være svært at gennemskue, et område mange virksomheder ikke har hverken tid eller overskud til at fokusere på, og hvor der ofte er rigtig mange penge at spare. Det kræver dog, at man har ressourcerne såvel som indsigt og viden for at kunne gennemgå de forskellige licenskonstellationer, der giver den økonomisk bedst mulige sammensætning.

Hos Systemtech arbejder vi dagligt med Microsoft-licenskonstellationerne og kan netop derfor tilbyde at assistere jer med at få det samlede skarpe overblik. Samtidig tager vi hånd om, at der er den nødvendige fleksibilitet i licensiseringen i forhold til jeres generelle virksomheds struktur og behov. Vi tjekker endvidere op på, om jeres IT-installation helt generelt er korrekt licenseret.

Med en samlet licensrapport kan vi være med til at sørge for en bedre optimering af dine software investeringer nu og i fremtiden.

Licenser til uddannelsessektoren

Vores licensspecialist står klar til at hjælpe med stor viden om licenser til uddannelsessektoren. Mange års erfaring i branchen gør, at Jytte har et særligt godt kendskab til, hvordan din uddannelsesinstitution får strikket den helt rigtig licensaftale sammen.

Hvis du ikke allerede har dine licensaftaler gennem Systemtech, anbefaler vi, at du tager kontakt til Jytte Nørskov Jensen for at få en vurdering af dine eksisterende aftaler.

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Jytte Nørskov Jensen
Account Manager
E: jyn@systemtech.dk
T: +45 2895 8373

Kontakt mig vedr. licenser eller book et uforpligtende møde om licensaftaler.