+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

 ITAMorg kurser

ITAMOrg

Systemtech tilbyder kurser i ITAMOrg for professionelle på flere niveauer. Vores ITAM Foundation kursus er skræddersyet, således at ikke IT-Professionelle kan følge med. Vi mener, at det er vigtigt for at få et succesfuldt og sammenhængende ITAM-Program, at flere funktioner i en organisation, som økonomi, jura og It, involveres. Et IT-System er kun så stærkt, som de mennesker der skal bruge dem.

Vi har selvfølgelig også ITAMOrg kurser til de erfarne, hvor deltagerne bl.a. kan lære at styre Oracle licenser og SAM relevant data. Vores mål er, at deltagerne skal få en praktisk forståelse for ITAMOrg og at de får et håndgribeligt begrebsværkstøj, således de kan løse relevante udfordringer i forbindelse med ITAM (IT Asset Management).

Vi mener, at vi lærer bedst ved at lytte til hinandens erfaringer med ITAM og derved lærer af disse erfaringer. Sammen med vores dygtige undervisere, der alle har en hands-on tilgang til læring, sikrer vi os at vores ITAMOrg kurser giver deltagerne et optimalt udbytte. Systemtech har stor erfaring inden for undervisning af komplekse IT-systemer, og formår at kommunikerer disse kompleksiteter ud på en spændende og lærende måde. På vores ITAMOrg kurser, bliver du derfor godt rustet til succesfuldt at forbedre din forretningsstrategi.


Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til kurserne, er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383