+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-overvågning

En IT-overvågningsløsning der både forøger effektiviteten og skaber større overblik i hverdagen

Systemtech Proaktiv IT-overvågning

For et IT-miljø med en kompleks infrastruktur og mange forretningskritiske applikationer fungerer Systemtech Proaktiv IT-overvågning, som en vigtig og særdeles aktiv medspiller. Systemtech Proaktiv IT-overvågning er en løsning, som ikke alene gør den daglige overvågning mere overskuelig, men som ydermere bidrager til en forøget effektivitet.

Løsningen anvender Microsoft-software samt add-ons fra udvalgte leverandører. Fordele ved Systemtech Proaktiv IT-overvågning:

  • Maksimal oppetid
  • Forøget effektivitet
  • Konstant ajour med infrastrukturens tilstand
  • Mindre tidsforbrug på ”brandslukningsøvelser”
  • Mere tid til videreudvikling og fremtidssikring
  • Optimal videndeling
  • Mulighed for decentral overvågning.

Forøget effektivitet med overvågning af IT-infrastruktur og drift

Systemtech Proaktiv IT-overvågning øger effektiviteten. Som følge af den konstante overvågning af IT-infrastrukturen, frigøres ressourcer fra de daglige ”brandslukningsøvelser”, som i stedet kan anvendes til videreudvikling og fremtidssikring af IT-løsninger. Dette gør sig ikke mindst gældende for den lille eller mellemstore IT-afdeling, med få eller slet ingen IT-medarbejdere.

Den proaktive overvågningsløsning skaber både overblik og løfter en del af de mangeartede opgaver, som hører under IT-afdelingen.

Lad Systemtech overvåge jeres IT-infrastruktur

Vi tilbyder naturligvis også faste IT-overvågningsaftaler, hvor vores kompetente konsulenter overvåger enten hele IT-miljøet eller kritiske dele deraf. Med en fast konsulentaftale hos Systemtech får I nye øjne på jeres IT-miljø og en topprofessionel sparringspartner.

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383