+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

 IBM kurser

IBM kurser på alle niveauer

Hos Systemtech har vi specialiseret os i IBM kurser og kan således tilbyde dig et bredt spektre af kurser i samtlige af IBM’s teknologier. Kurserne er inddelt efter niveau og derved målrettet både til nybegyndere og øvede. Udbuddet af IBM kurser er kommet på baggrund af en stor efterspørgsel og således kan vi tilbyde kurser inden for Cross Brand, IBM Cloud Management, IBM Collaboration Solutions, IBM Commerce, IBM Security og meget mere.

Vores omfattende IBM kursusprogram er tilpasset til dig som enkeltperson, privat virksomhed og offentlig organisation. Har du individuelle behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kyndige undervisere har alle mange års erfaring fra erhvervslivet og står klar til at skræddersy løsninger rettet mod bestemte udfordringer i din virksomhed eller organisation.

IBM kurser med fokus på hands-on

Karakteristisk for alle vores IBM kurser er, at vi tager udgangspunkt i en kombination af teori og praktiske øvelser. Således vil du først gennemgå teorien, hvorefter du får lov til at arbejde med den i praksis. Derved mener vi, at vores viden formidles bedst muligt.

Hos Systemtech hjælper vi dig med at opnå de færdigheder og den ekspertise, der skal til for at skabe succes i dit job. Med kurserne i IBM kan du også opkvalificere dig og dermed forbedre dine karrieremuligheder markant. Har du spørgsmål til hvilket kursus, som du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383