+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-Kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

Fortinet Kurser

Fortinet kurser på avanceret niveau
Hos Systemtech udbyder vi en række kurser i Fortinet på et avanceret niveau. Det er vores erfaring, at der er stor efterspørgsmål på Fortinetkurser med et højt fagligt niveau – og det forsøger vi at afspejle i vores kursusudbud. Kurserne henvender sig derfor til dig, der allerede har et kendskab til Fortinet, for et få det største udbytte af kurserne.

Workshop Fortiauthenticator
Denne 1-dages workshop består af 70% handson-øvelser, og derfor vil dagen være præget af mange praktiske øvelser frem for teori. På kurset vil du lære færdigheder, der gør dig i stand til at rådgive, implementere, konfigurere og fejlsøge FortiGate. Vi sigter på, at du allerede på baggrund af dette kursus kan agere som specialist på området.

FortiGate multi-threat security systems
Gennem dette 2-dages kursus lærer du den basale konfiguration og administration af systemet FortiGate Unified Threat Management (UTM). Ved hjælp af de mange praktiske øvelser samt teori vil du komme gennem de mest anvendte funktioner, som vil gøre dig i stand til selv at håndtere platformen i et virksomhedsmiljø på avanceret niveau. Du kommer bl.a. omkring firewall policies, brugeradministration, VPNs, viruskontrol, filtering af email og web, kontrol af applikationer og meget mere. Kurset kræver, at du har grundlæggende kendskab til de forskellige områder.

Har du spørgsmål til indholdet af vores FortiGate kurser eller er du usikker på, om du niveaumæssigt kan følge med – er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller e-mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383