+45 70300000 salg@systemtech.dk

HostingIQ

Få din virksomhed ud i skyen med en effektiv cloud-løsning

Systemtech HostingIQ

Cloud-teknologi omfatter en høj grad af automatiseret oprettelses-, vedligeholdelses- og supportprocesser ud over den delte infrastruktur, som minimerer omkostningerne. Systemtech’s HostingIQ er et community-cloud, som er opbygget omkring stærke, lovgivningsmæssige principper og lokaliseret i et datacenter i Danmark, som opfylder de strengeste europæiske krav til sikkerhed, tilgængelighed og compliance.

Hvorfor vælge en cloud-løsning?

Kundernes motiver for at overveje cloud som en del af virksomhedens infrastruktur er typisk et ønske om markant forbedret fleksibilitet, skalerbarhed og omkostningstransparens i infrastrukturen samt lavere omkostninger. En virksomheds evne til at realisere disse fordele afhænger primært af modenheden i eksisterende applikationer samt viljen til at etablere nye applikationer direkte i skyen og gå uden om traditionel outsourcing.

En væsentlig barriere vi ofte møder, er tankegangen hos medarbejdere, som på trods af de højere omkostninger ønsker at bevare en skræddersyet funktion, som sjældent er kritisk for driften.

Ydelser

Vores ydelser omfatter alt fra udarbejdelse af de praktiske cloud-teknologier i virksomheden til faktiske løsninger og forretningsprocesser.

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383