+45 70300000 salg@systemtech.dk

Citrix

Citrix - et naturligt fokusområde hos Systemtech

Citrix

Systemtech har i mere end 10 år stået for mange af de danske Citrix-implementeringer og har herigennem opnået en unik kompe­tence, som sikrer din virksomhed optimal rådgivning om den mest effektive løsning med Citrix. I Systemtech har vi opbygget en stor vi­den og kompetence om, hvor og hvordan VDI kan anvendes i de forskellige brancher og virksomhedstyper, fra Energi- og Forsyningssektoren, private virksomheder og til den offentlige sektor, og vi er en seriøs og efterspurgt leverandør af Citrix-løsninger.

Produktportefølje fra Citrix

Produktporteføljen fra Citrix har altid været et naturligt fokusområde hos Systemtech og da Citrix begyndte at arbejde med ideen om, at kunne visualisere hele desktoppen og ikke blot applikationerne, så Systemtech hurtigt, hvad dette ville give kunderne af fordele. Vi har været med på markedet længe og har arbejdet med det, der senere blev til Citrix XenDesktop. Systemtech er højt certificeret i alle Citrix produkter og råder over dedikerede konsulenter i Danmark.

Ligeledes har vi stor erfaring med 3. parts produkter til Citrix-løsninger, så som Appsense, RES, SMSPasscode og tynde klienter fra Wyse, HP og Ncomputing.

Værd at overveje om Citrix

Citrix Netscaler tilbyder den mest avancerede form for application delivery. Det betyder, at i virksomhedens websites og applikationer kan der sikres adgang til gennem Citrix Netscaler. Citrix Netscaler optimerer både på sikkerheden og hastigheden. F.eks. ved SharePoint sites, opnås der forøget hastighed ved caching, ved hjælp af SSL offload vil webserverne ikke skulle håndtere kryptering og dekryptering samt utallige policies. Citrix Netscaler er produktet du skal bruge hvis du benytte Citrix XenApp. Den aldrende Secure Gateway service er erstattet af en Citrix Netscaler.

Citrix Netscaler giver dig avanceret tilgang til interne ressource, både med SSL VPN og portaler, således at brugerne får den nemmeste adgang til applikationer og data. Sidst men ikke mindst, så udfører Citrix Netscaler intelligent loadbalancing af alle services – både dem der er rettet mod internet, men også de interne services. Eksempelvis Exchange servers eller Lync Frontend servers.

Vil du vide mere om Citrix?

Tag kontakt til Senior Systemkonsulent Kári Olsen, hvis du ønsker mere information – måske det er på tide at jeres ISA/TMG server udskiftes med en Citrix Netscaler?

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Kári Olsen
Senior Systemkonsulent
E: kol@systemtech.dk
T: +45 2895 8370