+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

Citrix kurser

Citrix kurser – Vil du på Citrix kursus?

Kom i dybden med Citrix-kurser
Systemtech tilbyder Citrix kurser inden for områderne Cloud, Netscaler, XenApp, XenDesktop, XenMobile og XenServer i forløb fra en til fem dage.

Kurset implementering af Citrix CloudPlatform 4.3 henvender sig til dig, som er interesseret i at lære, hvordan du selv implementerer, konfigurerer, sikrer og overvåger en Citrix CloudPlatform i din virksomhed. Du lærer versionen 4.3 at kende, men kan sagtens overføre denne viden til tidligere versioner samt CloudStack.

Formålet med Citrix NetScaler 11 Essentials-kurserne er at lære dig de fundamentale begreber samt færdigheder, som er nødvendige for at implementere, konfigurere, sikre, overvåge, optimere og fejlfinde et Citrix NetScaler-system. Derudover suppleres kurserne med viden inden for enten ACE-migration, Networking, avanceret implementering eller med fokus på app- og desktopløsninger.

 

Find det Citrix Kursus der passer til dig

Vores udvalg af kurser inden for Citrix XenApp og XenDesktop spænder bredt lige fra opdatering på de seneste features til avanceret administration, konfiguration, design, fejlfinding, test, overvågning, optimering samt supportering af Citrix XenApp og XenDesktop. I forbindelse med kurserne kommer du omkring de komponenter, som er relevant for det enkelte kursus XenServer, enDesktop, Citrix License Server, MCS, PVS, Personal vDisk, StoreFront eller Citrix Receiver.

XenMobile-kurserne giver de nødvendige færdigheder til at installere, konfigurere, fejlfinde og integrere komponenter i en Citrix XenMobile-løsning. Blandt andet konfiguration af XenMobile-komponenter, tilmelding af mobile enheder, installering af mobile apps.

Fælles for mange af kurserne er, at den viden, du får, kan bruges ved tidligere programversioner. Derudover vil der foruden den teoretiske undervisning være praktiske hands-on-øvelser, som skal hjælpe til forståelsen af teorien.

Kurserne er målrettet enten nybegyndere, som første gang stifter bekendtskab med Citrixs løsninger eller professionelle, som har mange års erfaring med brug af systemet. Under hvert kursus kan du se, hvem kurset henvender sig til. Er der tvivl, om du vælger det rette kursus i forhold til dine kvalifikationer og ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi følger udviklingen og holder os løbende opdateret på nye features og programversioner, således at du altid får den seneste viden, når du vælger et kursusforløb hos Systemtech.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383