+45 70300000 salg@systemtech.dk

IT-kurser

Systemtech udbyder IT-kurser

Check Point kurser

Check Point kurser – fokus på den digitale sikkerhed

Check Point står bag et af de førende sikkerhedssystemer og beskytter dagligt millioner af kunder mod spyware og brud på datasikkerheden. Har du brug for opkvalificerende kurser inden for Check Point, har vi et bredt udvalg af kurser, der tager dig omkring alt fra opbygning til test og fejlfinding af Check Point sikkerhedssystemer.

Avancerede kursusforløb i Check Point sikkerhedssystemer

Hos Systemtech har vi skræddersyet en række kurser i Check Point til dig, der har ansvaret for virksomhedens sikkerhedssystemer. Check Point Certified Security Administration and Engineering er et 5-dages kursus, hvor du lærer effektivt at opbygge, implementere og fejlfinde Check Point i GAIA. Under kurset vil du også komme omkring opgradering og konfiguration af firewalls og gateways samt implementering og fejlfinding af VPN.

Med 3-dages kurset – Check Point Certified Security Master – kommer du mere i dybden og lærer, hvordan man bruger de avancerede kommandoer til at konfigurere og fejlfinde Check Point sikkerhedssystemer. Ved hjælp af flere hands-on øvelser får du lov til selv at arbejde med teorien i praksis.

Udvikling og administration af Check Point sikkerhedssystemer

Søger du alene et kursus i administration af Check Point vil kurset Check Point Security Administration tage dig omkring hele opsætningen af Check Point, hvordan du installerer gateways, sætter regler op, opretter en SmartDashboard og tildeler permissions, opsætter backup’s og lærer at fejlfinde og overvåge systemet.

Kurset i Check Point Security Engineering lærer dig at tage backup’s af sikkerhedssystemet, opbygge, teste og fejlfinde en gateway og opgradere og fejlfinde en Managment server, vedligeholde systemet og håndtere test og optimering af VPN.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til kurserne, er du altid velkommen til at kontakte Michael Sinding på telefon 28 95 83 83 eller mail msi@systemtech.dk.

Tilmelding til kurset

Tilmelding

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Michael Sinding
Salgschef
E: msi@systemtech.dk
T: +45 28958383