+45 70300000 salg@systemtech.dk

Backup

Få sikret din organisations data med en sikker backup-løsning

Backup – remote eller onsite

En god backup-strategi skal sikre dig imod tab af data og dermed spare ressourcer i forbindelse med eventuelle nedbrud. Backup bør derfor være en væsentlig del af din organisations beredskabsplan – har I allerede den del af jeres IT-miljø på plads?

Backup er ikke kun en beskyttelse i tilfælde af maskinnedbrud, for den beskytter også mod menneskelige fejl eller bevidst forsøg på at ødelægge data. Vi rådgiver din organisation i forhold til at sikre data – lige fra data bliver skabt til data bliver arkiveret.

Lad os hjælpe jer med at vælge den rigtige backup-løsning

Hos Systemtech tilbyder vi to forskellige koncepter for backup:

 • Systemtech Remote Backup
 • En traditionel backup i jeres eget IT-miljø.

Vi analyserer din organisations eksisterende backup-løsning og ser på, hvad de fremtidige behov betyder for organisations datatilvækst. Med udgangspunkt i disse oplysninger, kommer vi med en anbefaling i forhold til remote eller onsite backup. Vi har kunder i begge lejre, og vi foretrækker ikke den ene, frem for den anden løsning – vigtigst er det, at din organisation får netop den backup-løsning, der matcher jeres behov og IT-miljø.

Jeres IT-løsning er i sikre hænder med Systemtech Remote Backup

Traditionel backup er ressource-krævende med opgaver som, indkøb af nyt hardware og softwarelicenser, udskiftning af bånd, sikring af backup og bånd på fjernlokation, samt tests af, om data på backupbåndet kan læses og en restore af data kan gennemføres. Tiden og pengene kan bruges bedre.

Systemtech Remote Backup

Vi tilbyder Systemtech Remote Backup, som er en komplet backup-løsning, der tager hånd om alle de tekniske og praktiske opgaver omkring backup. Fakta om Systemtech Remote Backup:

 • Automatisk backup hver dag
 • Unik portal med rapporter, fejlrapporteringer og fakturering
 • Betaling for det faktuelle forbrug
 • Automatisk test af restore af data med ARC (Automatic Restore Control)
 • Data ud af huset i et professionelt setup
 • Dokumentret backup ift. revisionserklæring 3411 Type B
 • Overvågning af backup-resultatet
 • Baseret på Tivoli Storage Manager software fra IBM – en enterprise løsning, der nu stilles til rådighed for organisationer i alle størrelser
 • Sikrer mod datatab i tilfælde af brand, vandskade, servernedbrud og vigtigst af alt – menneskelige fejl.

Hvem bruger Systemtech Remote Backup?

Systemtech Remote Backup er velegnet til organisationer i alle størrelser – uanset om det er backup af 10 gigabytes eller 20 terabytes. Fælles for alle er ønsket om at sikre sine data på det højst mulige sikkerhedsniveau – uden selv at stå med arbejdet omkring backup-funktionen.

Skriv til os, hvis du vil vide mere om, hvilken backup-løsning, der passer bedst til jeres organisation?

 

Del siden med dit netværk Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+

Har du spørgsmål?

Ronni Povlsen
Senior Systemkonsulent
E: rpo@systemtech.dk
T: +45 2895 8381